Free Download MP3 Lagu Bugie Opo Abote Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Bugie – Opo Abote Gratis

Bugie – Opo Abote

Download lagu Bugie Opo Abote gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Bugie Opo Abote

Download Video Clip
Download Video Klip Bugie Opo Abote

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Bugie Opo Abote

Download
Download mp3 lagu Bugie Opo Abote
Download via 4shared

Lirik lagu Bugie Opo Abote

Wektu kanggo kerjo ono,
Kanggo dolan ugo ono
Nanging wektune sholat,
Ngaku ra ono

Ngakune awake kuat,
Ngakune awake sehat
Nanging yen wulan poso,
Ngaku larane kumat

Opo abote, sholat limang wektu
Yen kuwi wis dadi kewajibanmu
Opo abote, poso wulan ramadhan
Yen kuwi wis dawuhe sing kuoso

Wektu kanggo kerjo ono,
Kanggo dolan ugo ono
Nanging wektune sholat,
Ngaku ra ono

Ngakune awake kuat,
Ngakune awake sehat
Nanging yen wulan poso,
Ngaku larane kumat

reff :
Opo abote, sholat limang wektu
Yen kuwi wis dadi kewajibanmu
Opo abote, poso wulan ramadhan
Yen kuwi wis dawuhe sing kuoso

Opo abote, sholat limang wektu
Yen kuwi wis dadi kewajibanmu
Opo abote, poso wulan ramadhan
Yen kuwi wis dawuhe sing kuoso

Wektu kanggo kerjo ono,
Kanggo dolan ugo ono
Kudune wektu sholat,
Yo ugo ono


Vedio Clip Bugie Opo Abote belum tersedia
Silahkan cek beberapa hari lagi.

Koleksi Download mp3 Bugie yang lain. Semua Album Bugie

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia