Free Download MP3 Lagu Cak Diqin Susu Murni Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Cak Diqin – Susu Murni Gratis

Cak Diqin – Susu Murni

Download lagu Cak Diqin Susu Murni gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Cak Diqin Susu Murni

Download Video Clip
Download Video Klip Cak Diqin Susu Murni

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Cak Diqin Susu Murni

Download
Download mp3 lagu Cak Diqin Susu Murni
Download via 4shared

Lirik lagu Cak Diqin Susu Murni

Wujude pancen cilik
Isine pancen setitik
ning nyatane gede tenan khasiate

Lho kangmas kowe kok saru
Aku ra rep nggeguyu
La yen perlu aku malah nesu-nesu

CD: Ngopo ndadak nesu barang
WW: Yo nesu, sampean saru kok
CD: *Halah* kuwi salahe penafsiran
WW: Lhah terus opo kuwi mau?
CD: Ngene lo karepku, rungokne

Sing cilik kuwi kutane
Sing sitik penduduke
Khasiat gede kuwi susune
kang kondang ing mBoyolali

O ngono to mas karepmu
Yen ngono aku setuju
mBoyolali pancen wis kondang susune

Sing sopo wis ngrasake
mesti takon tunggale
Yen wis adoh mesti akeh kangene

Susune pancen murni
Mas putih julukane
saka kuta boyolali tersenyum


Koleksi Download mp3 Cak Diqin yang lain. Semua Album Cak Diqin

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia