Category Archives: Didi Kempot

Cintaku SeKonyong Koder
Karo Kowe Cah Ayu Sing Bakul Lemper
Lempermu Pancen Super Resik Tur Anti Laler
Yen Ra Pethuk Sedino Neng Sirah Nggliyer

Cintaku SeKonyong Koder
Paribasan Durung Demok Wani Panjer
Modal Bensin Seliter Motorku Tak Stater
Tak Ampiri Ayo Tak Ajak Muter-muter