Didi Kempot – Cidro


Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo
Duh piye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Ora ngiro saikine kowe cidro

Download Now

Aturan Penggunaan

Download Lagu Didi Kempot - Cidro diperbolehkan sebagai copy dari Master CD Lagu atau Kaset lagu Cidro yang sudah anda beli, mengingat format mp3 mungkin tidak tersedia untuk di putar di alat pemutar musik anda. Jika anda penggemar Didi Kempot silahkan pasang Nada Sambung Pribadi Didi Kempot, RBT, NSP atau Nada Tunggu Cidro