Free Download MP3 Lagu Didi Kempot Cidro Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Didi Kempot – Cidro Gratis

Didi Kempot – Cidro

Download lagu Didi Kempot Cidro gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Didi Kempot Cidro

Download Video Clip
Download Video Klip Didi Kempot Cidro

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Didi Kempot Cidro

Download
Download mp3 lagu Didi Kempot Cidro
Download via 4shared

Lirik lagu Didi Kempot Cidro

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo
Duh piye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro
Ora ngiro saikine kowe cidro


Vedio Clip Didi Kempot Cidro belum tersedia
Silahkan cek beberapa hari lagi.

Koleksi Download mp3 Didi Kempot yang lain. Semua Album Didi Kempot

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia