Didi Kempot – Kangen Kowe


Lirik Lagu Didi Kempot - Kangen Kowe

Sepine ing wengi iki
Aku eling
Atiku mung tansah eling karo kowe

Angin parama ribut
Tansah ngelingake
Aku ora bakal lali karo kowe

Aku kangen kowe
Esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe
Cah ayu aku neng kene
Aku kangen kowe
Entenono sak tekane
Aku kangen kowe
Aku kangen karo kowe

Kangen kangen
Yang aku kangen
Ngenteni kowe aku neng kene
Eling alismu eling pipimu
Ugo eling kuwi ayumu cah ayu
Neng kene kangen atiku kangen
Mung eling karo kowe cah ayu

Download Now

Aturan Penggunaan

Download Lagu Didi Kempot - Kangen Kowe diperbolehkan sebagai copy dari Master CD Lagu atau Kaset lagu Kangen Kowe yang sudah anda beli, mengingat format mp3 mungkin tidak tersedia untuk di putar di alat pemutar musik anda. Jika anda penggemar Didi Kempot silahkan pasang Nada Sambung Pribadi Didi Kempot, RBT, NSP atau Nada Tunggu Kangen Kowe