Free Download MP3 Lagu Didi Kempot Kusumaning Ati Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Didi Kempot – Kusumaning Ati Gratis

Didi Kempot – Kusumaning Ati

Download lagu Didi Kempot Kusumaning Ati gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Didi Kempot Kusumaning Ati

Download Video Clip
Download Video Klip Didi Kempot Kusumaning Ati

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Didi Kempot Kusumaning Ati

Download
Download mp3 lagu Didi Kempot Kusumaning Ati
Download via 4shared

Lirik lagu Didi Kempot Kusumaning Ati

Kusumaning ati
Duh wong ayu kang tak anti-anti
Mung tekamu biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jeroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Malah ngangelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo ra ono rubedho

Sak pungkure
Nggonmu lungo
Ora kondo-kondo


Koleksi Download mp3 Didi Kempot yang lain. Semua Album Didi Kempot

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia