Download lagu gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya
Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Didi Kempot - Nglimpe

Download Video Clip
Download Video Klip Didi Kempot - Nglimpe

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Didi Kempot - Nglimpe

Download
Download mp3 lagu Didi Kempot - Nglimpe
Download via 4shared

Lirik lagu Didi Kempot - Nglimpe

" />

Free Download MP3 Lagu Didi Kempot Nglimpe Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Didi Kempot – Nglimpe Gratis

Didi Kempot – Nglimpe

Download lagu Didi Kempot Nglimpe gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Didi Kempot Nglimpe

Download Video Clip
Download Video Klip Didi Kempot Nglimpe

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Didi Kempot Nglimpe

Download
Download mp3 lagu Didi Kempot Nglimpe
Download via 4shared

Lirik lagu Didi Kempot Nglimpe

Ora cukup, yen mung njaluk ngapuro
Bebasan nangiso nganti sedino,
Nadyan mung sedelo, nggonmu gawe aku gelo
Nganti seprene, mung tansah kato ning moto..

Wis ngerti, kowe kuwi duwekku
Sawangen cincin sing ono drijimu,
Tegane sliramu, ngliyo nglimpekake aku
Andum tresno cetho ono ing ngarepku..

Rumangsaku wis bener, pilihanku
Rumangsaku, sliramu setyo lan tuhu
Rumangsaku yo mung aku, sisihanmu
Ning nyatane, kowe ngliyo nglimpe aku..

Wewe kedanan setan,
Wek’e konco nekat dipangan,
Ono wong liyo, sing gawe aku sujono
Kowe kepincut setan sing gawe memolo..

Ora cukup, yen mung njaluk ngapuro
Bebasan nangiso nganti sedino,
Nadyan mung sedelo, nggonmu gawe aku gelo
Nganti seprene, mung tansah kato ning moto..

reff :
Rumangsaku wis bener, pilihanku
Rumangsaku, sliramu setyo lan tuhu
Rumangsaku yo mung aku, sisihanmu
Ning nyatane, kowe ngliyo nglimpe aku..

Wewe kedanan setan,
Wek’e konco nekat dipangan,
Ono wong liyo, sing gawe aku sujono
Kowe kepincut setan sing gawe memolo..

Wis ngerti, kowe kuwi duwekku
Sawangen cincin sing ono drijimu,
Tegane sliramu ngliyo nglimpekake aku,
Andum tresno cetho ono ing ngarepku..


Koleksi Download mp3 Didi Kempot yang lain. Semua Album Didi Kempot

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia