Didi Kempot – Nglimpe


Lirik Lagu Didi Kempot - Nglimpe

Ora cukup, yen mung njaluk ngapuro
Bebasan nangiso nganti sedino,
Nadyan mung sedelo, nggonmu gawe aku gelo
Nganti seprene, mung tansah kato ning moto..

Wis ngerti, kowe kuwi duwekku
Sawangen cincin sing ono drijimu,
Tegane sliramu, ngliyo nglimpekake aku
Andum tresno cetho ono ing ngarepku..

Rumangsaku wis bener, pilihanku
Rumangsaku, sliramu setyo lan tuhu
Rumangsaku yo mung aku, sisihanmu
Ning nyatane, kowe ngliyo nglimpe aku..

Wewe kedanan setan,
Wek’e konco nekat dipangan,
Ono wong liyo, sing gawe aku sujono
Kowe kepincut setan sing gawe memolo..

Ora cukup, yen mung njaluk ngapuro
Bebasan nangiso nganti sedino,
Nadyan mung sedelo, nggonmu gawe aku gelo
Nganti seprene, mung tansah kato ning moto..

reff :
Rumangsaku wis bener, pilihanku
Rumangsaku, sliramu setyo lan tuhu
Rumangsaku yo mung aku, sisihanmu
Ning nyatane, kowe ngliyo nglimpe aku..

Wewe kedanan setan,
Wek’e konco nekat dipangan,
Ono wong liyo, sing gawe aku sujono
Kowe kepincut setan sing gawe memolo..

Wis ngerti, kowe kuwi duwekku
Sawangen cincin sing ono drijimu,
Tegane sliramu ngliyo nglimpekake aku,
Andum tresno cetho ono ing ngarepku..

Download Now

Aturan Penggunaan

Download Lagu Didi Kempot - Nglimpe diperbolehkan sebagai copy dari Master CD Lagu atau Kaset lagu Nglimpe yang sudah anda beli, mengingat format mp3 mungkin tidak tersedia untuk di putar di alat pemutar musik anda. Jika anda penggemar Didi Kempot silahkan pasang Nada Sambung Pribadi Didi Kempot, RBT, NSP atau Nada Tunggu Nglimpe