Free Download MP3 Lagu Didi Kempot Sewu Kuto Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Didi Kempot – Sewu Kuto Gratis

Didi Kempot – Sewu Kuto

Download lagu Didi Kempot Sewu Kuto gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Didi Kempot Sewu Kuto

Download Video Clip
Download Video Klip Didi Kempot Sewu Kuto

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Didi Kempot Sewu Kuto

Download
Download mp3 lagu Didi Kempot Sewu Kuto
Download via 4shared

Lirik lagu Didi Kempot Sewu Kuto

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Koleksi Download mp3 Didi Kempot yang lain. Semua Album Didi Kempot

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia