Free Download MP3 Lagu Didi Kempot Stasiun Balapan 2 Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Didi Kempot – Stasiun Balapan 2 Gratis

Didi Kempot – Stasiun Balapan 2

Download lagu Didi Kempot Stasiun Balapan 2 gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Didi Kempot Stasiun Balapan 2

Download Video Clip
Download Video Klip Didi Kempot Stasiun Balapan 2

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Didi Kempot Stasiun Balapan 2

Download
Download mp3 lagu Didi Kempot Stasiun Balapan 2
Download via 4shared

Lirik lagu Didi Kempot Stasiun Balapan 2

tak tunggu ning stasiun balapan
tekamu ranganti nganti suk kapan
kebangeten tenan
opo uwis rakelingan
naliko mbiyen kowe pamitan

kroso nratap saben ono sepur liwat
aku nangis tenane wis ora kuat
ngenteni tekamu
ning kene tak tunggu
tak tunggu nganti sak tekamu

muleh..muleh gek ndang muleh
muleh..muleh gek ndang muleh

intro

reff
muleh neng ngopo ra gelem muleh
opo kowe saiki wes entuk sulih
saiki wes ra kelingan
naliko kowe pamitan
pametmu lungo mung sak awan

muleh neng ngopo ra gelem muleh
sopo wonge atine seng ora sakit
saiki we rakelingan naliko mbiyen pamitan
pamitmu neng stasiun balapan

kroso nratap saben ono sepur liwat
aku nangis tenane wis ora kuat
ngenteni tekamu
ning kene tak tunggu
tak tunggu nganti sak tekamu

muleh..muleh gek ndang muleh
muleh..muleh gek ndang muleh

intro

reff
muleh neng ngopo kowe ra muleh
opo saikine uwis entuk sulih
saiki wes rakelingan
naliko kowe pamitan
pamitmu lungo mung sak awan

muleh neng ngopo ra gelem mulih
sopo wonge atine seng ora sakit
saiki we rakelingan naliko mbiyen pamitan
pamitmu lungo mung sak awan
pamitmu neng stasiun balapan


Vedio Clip Didi Kempot Stasiun Balapan 2 belum tersedia
Silahkan cek beberapa hari lagi.

Koleksi Download mp3 Didi Kempot yang lain. Semua Album Didi Kempot

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia