Free Download MP3 Lagu Doel Sumbang Urang Sunda Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Doel Sumbang – Urang Sunda Gratis

Doel Sumbang – Urang Sunda

Download lagu Doel Sumbang Urang Sunda gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Doel Sumbang Urang Sunda

Download Video Clip
Download Video Klip Doel Sumbang Urang Sunda

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Doel Sumbang Urang Sunda

Download
Download mp3 lagu Doel Sumbang Urang Sunda
Download via 4shared

Lirik lagu Doel Sumbang Urang Sunda

Urang sunda ka marana
Urang sunda di marana
Urang sunda, urang mana
Urang sunda, Anjeun saha

Naha ngan saukur nu ngeusian Pulau Jawa
Naha ngan saukur lalajo bari tumenta
Gancang geura hudang buka ceuli buka mata
Geura tembongkeun urang sunda oge bisa

Tembongkeun urang ge bisa mela nagara
Tembongkeun urang ge bisa jadi pamimpin
Urang ge bisa nangtung ajeg jeung kawasa
Lain saukur bisa unggut jeung kumawula

Si Kabayan urang sunda
Urang sunda lain Si Kabayan
Si Kabayan urang sunda
Urang sunda ulah jadi si Kabayan

Anu karesepna ngan ukur ngagere ceuli
Anu karesepna ngan ukur heuay nundutan
Anu karesepna ngan ukur diuk ngalamun
Atawa calangap ngitungan bentang di langit

Mun urang kabeh reueus jadi urang sunda
Pikiran deui naon nu dipikareueus
Lamun urang sunda kabeh jadi si kabayan
Kuring melang hiji waktu urang kababayan
Urang bakal kababayan, ukur bisa kababayan, salawasna kababayan

Si Kabayan urang sunda
Urang sunda lain Si Kabayan
Si Kabayan urang sunda
Urang sunda ulah jadi si Kabayan


Vedio Clip Doel Sumbang Urang Sunda belum tersedia
Silahkan cek beberapa hari lagi.

Koleksi Download mp3 Doel Sumbang yang lain. Semua Album Doel Sumbang

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia