Free Download MP3 Lagu Eny Sagita Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik) Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Eny Sagita – Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik) Gratis

Eny Sagita – Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik)

Download lagu Eny Sagita Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik) gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Eny Sagita Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik)

Download Video Clip
Download Video Klip Eny Sagita Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik)

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Eny Sagita Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik)

Download
Download mp3 lagu Eny Sagita Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik)
Download via 4shared

Lirik lagu Eny Sagita Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik)

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono sego berkat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
seng penting ora ngentekno warisan morotuwo

kowe pancen keren ser koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
obral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu aku mulih nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono sego berkat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
seng penting ora ngentekno warisan morotuwo

kowe pancen keren ser koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
ngobral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu aku urip nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko


Vedio Clip Eny Sagita Ngamen 2 (Asolole Ichik-Ichik) belum tersedia
Silahkan cek beberapa hari lagi.

Koleksi Download mp3 Eny Sagita yang lain. Semua Album Eny Sagita

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia