Eny Sagita – Ngamen 2 (Versi Rock)


Lirik Lagu Eny Sagita - Ngamen 2 (Versi Rock)

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono eni liwat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandang bondo
seng penting ora ngenteni warisan morotuwo

kowe pancen keren le koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
obral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu ’pakmu mulih nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono eni liwat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandang rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandang bondo
seng penting ora ngenteni warisan morotuwo

kowe pancen keren le koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
ngobral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu ’pakmu urip nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

Download Now

Aturan Penggunaan

Download Lagu Eny Sagita - Ngamen 2 (Versi Rock) diperbolehkan sebagai copy dari Master CD Lagu atau Kaset lagu Ngamen 2 (Versi Rock) yang sudah anda beli, mengingat format mp3 mungkin tidak tersedia untuk di putar di alat pemutar musik anda. Jika anda penggemar Eny Sagita silahkan pasang Nada Sambung Pribadi Eny Sagita, RBT, NSP atau Nada Tunggu Ngamen 2 (Versi Rock)