Free Download MP3 Lagu Eny Sagita Taline Asmoro Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Eny Sagita – Taline Asmoro Gratis

Eny Sagita – Taline Asmoro

Download lagu Eny Sagita Taline Asmoro gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Eny Sagita Taline Asmoro

Download Video Clip
Download Video Klip Eny Sagita Taline Asmoro

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Eny Sagita Taline Asmoro

Download
Download mp3 lagu Eny Sagita Taline Asmoro
Download via 4shared

Lirik lagu Eny Sagita Taline Asmoro

Ho ho ho ho…, hm hm hm hm…
Ho uow ho uow,ho…

Opo salahku nganti kowe ninggalke aku,
Tanpo sebab, alasan dadi karepmu
Tega ning ati, medhotke taline asmoro
Opo pancen, wis ono wanito liyo..

Loro ati atiku loro,
Tansah soyo, keronto ronto
Roso iki, tetep jroning dodo
Kowe uwis bedo..

Tumetesing iluhku,
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe, lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso,
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwis cidro, dadi sumpah setiamu..

reff :
Opo salahku nganti kowe ninggalke aku,
Tanpo sebab, alasan dadi karepmu
Tega ning ati, medhotke taline asmoro
Opo pancen, wis ono wanito liyo..

Loro ati atiku loro,
Tansah soyo, keronto ronto
Roso iki, tetep jroning dodo
Kowe uwis bedo..

Tumetesing iluhku,
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe, lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso,
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwis cidro, dadi sumpah setiamu..

Tumetesing iluhku,
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe, lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso,
Ati soyo keronto ronto
Kowe uwis cidro, dadi sumpah setiamu..

Ho ho ho ho…, hm hm hm hm…
Ho uow ho uow,ho…


Vedio Clip Eny Sagita Taline Asmoro belum tersedia
Silahkan cek beberapa hari lagi.

Koleksi Download mp3 Eny Sagita yang lain. Semua Album Eny Sagita

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia