Free Download MP3 Lagu Ina Samantha Ngamen 5 Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Ina Samantha – Ngamen 5 Gratis

Ina Samantha – Ngamen 5

Download lagu Ina Samantha Ngamen 5 gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Ina Samantha Ngamen 5

Download Video Clip
Download Video Klip Ina Samantha Ngamen 5

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Ina Samantha Ngamen 5

Download
Download mp3 lagu Ina Samantha Ngamen 5
Download via 4shared

Lirik lagu Ina Samantha Ngamen 5

tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu
*courtesy of www.LirikLirikLagu.com

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan
angger gelem ora mangan sangang wulan


Vedio Clip Ina Samantha Ngamen 5 belum tersedia
Silahkan cek beberapa hari lagi.

Koleksi Download mp3 Ina Samantha yang lain. Semua Album Ina Samantha

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia