Jahanam – Tumini


Lirik Lagu Jahanam - Tumini

Tum diundang mbokmu
Tum diundang mbokmu
Tum diundang mbokmu
[2x]

Sok, esok, esok
Wektu ku lagi ngopi
Mendadak panas motoku dadi risi
Ono cah wedok mlaku nang ngarep omah
Ra ngerti marai deg-deg neng njero jantungku
Ireng bocahe, seksi bodi awake
Mugo akeh wong lanang lirak-lirik motone
Nganggo klambi transparan ning seksi jarene
Nganti ra kuat elingku ndeloke udhele
Diwernani raine nganti koyo bang-jo
Ra dipikir karepe opo lek arep dienggo
Dasare wong dheso, opo-opo dipekso
Akhire kabeh malah dadi rekoso
Ancen aneh wong wedok urip nang dunyo
Kabeh-kabeh ra ono sing sempurno
Tingkah polahe pancen njengkelke
Aku ra ngerti opo piye seng dikarepke

Tumini lek neng kuto diundang inem
Jare ben gaul nek diundang konco-koncone
Bola-bali wong wadon kemayu ra ngilo gidahe
Ra nduwe isin sak penake udhele dhewe
Waktu ijen pamer ben ketok bahenol
Nganggo sepatu cetok rok mini rong ireng kempol
Mlebu mall ngguya-ngguyu nggarake untu sing ambu jenggol
Lanangake ndo ngematke kemekelen nganti ngompol
Pacakan menor raine dipermak kandhel
Iku lambe ngeseng nganti setengah meter
Dasar desho rai gedheg body arem-arem
Mekane macak ayu malah dadi serem
Ketemu tonggo desho, sebelah omah kono
Ndadag rembukan kon bali welinge wong tuwo
Inem eh tumini nesu-nesu sak naliko
Konangan adhine sing ra adoh soko kuto

E e tumini, meki-meki en nggatheli
Lek wes kewengen nganti koyo peri
Lek klambenan sing werna-weni
Oalah nok kono dang bali nang desho
Wong tuwomu lek ngenteni wis yo loro-loro
Wis tho, bali nang ndeso
Kawino karo kang prapto

Tumini merengut, lambene mbesengut
Nek pas nesu yen progoyo marmut

* Tum diundang romo
Kon bali nang desho
Ngrabeni kang prapto
Nduwe anak lima
Longor sedoyo
Tum diundang mbokmu, tum diundang mbokmu
[2x]

Download Now

Aturan Penggunaan

Download Lagu Jahanam - Tumini diperbolehkan sebagai copy dari Master CD Lagu atau Kaset lagu Tumini yang sudah anda beli, mengingat format mp3 mungkin tidak tersedia untuk di putar di alat pemutar musik anda. Jika anda penggemar Jahanam silahkan pasang Nada Sambung Pribadi Jahanam, RBT, NSP atau Nada Tunggu Tumini