Download lagu gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya
Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Lagu Daerah Sunda - Ulah Ceurik

Download Video Clip
Download Video Klip Lagu Daerah Sunda - Ulah Ceurik

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Lagu Daerah Sunda - Ulah Ceurik

Download
Download mp3 lagu Lagu Daerah Sunda - Ulah Ceurik
Download via 4shared

Lirik lagu Lagu Daerah Sunda - Ulah Ceurik

" />

Free Download MP3 Lagu Lagu Daerah Sunda Ulah Ceurik Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Lagu Daerah Sunda – Ulah Ceurik Gratis

Lagu Daerah Sunda – Ulah Ceurik

Download lagu Lagu Daerah Sunda Ulah Ceurik gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Lagu Daerah Sunda Ulah Ceurik

Download Video Clip
Download Video Klip Lagu Daerah Sunda Ulah Ceurik

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Lagu Daerah Sunda Ulah Ceurik

Download
Download mp3 lagu Lagu Daerah Sunda Ulah Ceurik
Download via 4shared

Lirik lagu Lagu Daerah Sunda Ulah Ceurik

Cag di dieu
Cag samet dieu
Lalakon cinta nu urang

Tep anteupkeun
Tong diguar deui
Carita cinta nu pegat

Najan kagandrung sagulung
Najan duriat sajagat
Kadeudeuh nu nyangreud pageuh
Akhirna urang papisah pisah,

Rek ka saha
Rek ka urang mana
Geura milari gentosna

Cik ka kidul
Cik ka kaler
Kulon Wetan moal nyaram

Tos teu aya kakaitan
Antara urang dua’an
Lain anjeun lain abdi
Urang geus lain lainna

Reff.
Ulah ceurik
Tong di ceungceurikan
Tarimakeun janten randa
Abdi pasrah jadi duda
Da kieu geuning kuduna
Urang teu bisa kumaha

Ulah ceurik
Tong di ceungceurikan
Wayahna urang papegat
Najan hate masih beurat
Pileuleuyan-pileuleuyan
Hampura abdi hampura


Vedio Clip Lagu Daerah Sunda Ulah Ceurik belum tersedia
Silahkan cek beberapa hari lagi.

Koleksi Download mp3 Lagu Daerah yang lain. Semua Album Lagu Daerah

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia