Nurhana – Mawar Biru


Lirik Lagu Nurhana - Mawar Biru

Tumetesing waspaku
Ora tego rasaning atiku
Ninggalake…sliramu
Priyo idamanku

Tansah katon esemmu
Ngawe-awe rasaning atiku
Ngelingake…
Naliko bareng mlaku-mlaku

*)
Ora nyono ora ngiro,yen ngene dadine
Aku kudu melu,
Ndherek’ake romo lan ibuku
Mulih nEng ndesaku

Wekasanmu welingku
Aku titip kembang mawar biru
Openono minongko
Tondho katresnanku

REFF :
kembali ke *)

Download Now

Aturan Penggunaan

Download Lagu Nurhana - Mawar Biru diperbolehkan sebagai copy dari Master CD Lagu atau Kaset lagu Mawar Biru yang sudah anda beli, mengingat format mp3 mungkin tidak tersedia untuk di putar di alat pemutar musik anda. Jika anda penggemar Nurhana silahkan pasang Nada Sambung Pribadi Nurhana, RBT, NSP atau Nada Tunggu Mawar Biru