Ratna Antika – Leren Ngamen


Lirik Lagu Ratna Antika - Leren Ngamen

Mak iki lho anakmu prawan
Kerjo ngamen ono neng dalanan
Turu bambong neng trotoar
Mangan ngenteni dermawan

Turu bambong neng trotoar
Mangan ngenteni dermawan

Mak pandongamu mandi tenan
Aku pethuk produser rekaman
Ora ngiro ora nyono
Di gandrungi wong sak dunyo

Ora ngiro ora nyono
Di gandrungi wong sak dunyo

Aku ndisek ngamen neng dalanan
Mlebu kampung metu kampung neng bis-bisan
Nanging saiki wes terkenal
Mlebu tv bintangi iklan

Aku seneng wis nduwe bondo
Aku kangen kepingen mulih neng ndeso
Bekti anak marang wong tuwo
Emakku tak boyong neng kuto

Aku wis leren ngamen
Saiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugih
Aku wis leren ngamen
Saiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugih

Download Now

Aturan Penggunaan

Download Lagu Ratna Antika - Leren Ngamen diperbolehkan sebagai copy dari Master CD Lagu atau Kaset lagu Leren Ngamen yang sudah anda beli, mengingat format mp3 mungkin tidak tersedia untuk di putar di alat pemutar musik anda. Jika anda penggemar Ratna Antika silahkan pasang Nada Sambung Pribadi Ratna Antika, RBT, NSP atau Nada Tunggu Leren Ngamen