Free Download MP3 Lagu Ratna Antika Leren Ngamen Gratis Lirik Video Clip


Lirik - Chord - Video Clip Ratna Antika – Leren Ngamen Gratis

Ratna Antika – Leren Ngamen

Download lagu Ratna Antika Leren Ngamen gratis hanya untuk review lagu.
Belilah kaset asli atau cd original dari album nya atau gunakan nada sambung pribadi agar meraka tetap bisa berkarya

Lirik / Lyric
Chord dan Lirik Lagu Ratna Antika Leren Ngamen

Download Video Clip
Download Video Klip Ratna Antika Leren Ngamen

Review & Pendapat
Komentar Penikmat musik terhadap lagu Ratna Antika Leren Ngamen

Download
Download mp3 lagu Ratna Antika Leren Ngamen
Download via 4shared

Lirik lagu Ratna Antika Leren Ngamen

Mak iki lho anakmu prawan
Kerjo ngamen ono neng dalanan
Turu bambong neng trotoar
Mangan ngenteni dermawan

Turu bambong neng trotoar
Mangan ngenteni dermawan

Mak pandongamu mandi tenan
Aku pethuk produser rekaman
Ora ngiro ora nyono
Di gandrungi wong sak dunyo

Ora ngiro ora nyono
Di gandrungi wong sak dunyo

Aku ndisek ngamen neng dalanan
Mlebu kampung metu kampung neng bis-bisan
Nanging saiki wes terkenal
Mlebu tv bintangi iklan

Aku seneng wis nduwe bondo
Aku kangen kepingen mulih neng ndeso
Bekti anak marang wong tuwo
Emakku tak boyong neng kuto

Aku wis leren ngamen
Saiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugih
Aku wis leren ngamen
Saiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugih


Vedio Clip Ratna Antika Leren Ngamen belum tersedia
Silahkan cek beberapa hari lagi.

Koleksi Download mp3 Ratna Antika yang lain. Semua Album Ratna Antika

Komentar untuk meningkatkan kualitas musik Indonesia