Wawan Jembet – Nelongso


Lirik Lagu Wawan Jembet - Nelongso

Duh cep menengo, sliramu cah ayu
Usap luh sing ono pipimu
Lilakno aku lungo, dongakno lakuku
Tindak ngayahi kewajibanku

Mugo-mugo wae, ra ono pacobane
Enggal bali kumpul karo keluargo
Siji panyuwunku, saben mbengi ndedonga
Kang bali ra ono rubedo

Tangis batin, ra biso tak tahan
Luhku iki sing biso dadi seksi, sayang….

reff :
Duh cep menengo, sliramu cah ayu
Usap luh sing ono pipimu
Lilakno aku lungo, dongakno lakuku
Tindak ngayahi kewajibanku

Mugo-mugo wae, ra ono pacobane
Enggal bali kumpul karo keluargo
Siji panyuwunku, saben mbengi ndedonga
Kang bali ra ono rubedo

Tangis batin, ra biso tak tahan
Luhku iki sing biso dadi seksi
Salam kanggo wong tuwo, kon ndongakno aku
Mugo-mugo raono pacoba

Tahan tangismu, aku tambah nelongso
Mrebes mili luh sing ono mripatku, sayang….

Download Now

Aturan Penggunaan

Download Lagu Wawan Jembet - Nelongso diperbolehkan sebagai copy dari Master CD Lagu atau Kaset lagu Nelongso yang sudah anda beli, mengingat format mp3 mungkin tidak tersedia untuk di putar di alat pemutar musik anda. Jika anda penggemar Wawan Jembet silahkan pasang Nada Sambung Pribadi Wawan Jembet, RBT, NSP atau Nada Tunggu Nelongso